SNACK TOSI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Tosi. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 8:47 Beste kapsalon van Gent!!
24 jul 2022 om 11:52 De frieten waren slap,niet gebakken zelfs,op het randje af rauw Kipfingers ook
15 jul 2022 om 14:21 Drankje vergeten, friet ondermaats en slecht evenwicht groenten-vlees. Overschat.
2 jul 2022 om 23:56 Bestelling zelf gaan afhalen, duurde veel te lang. Heel vriendelijke mensen bij Snack Tosi!!! Snack Tosi for life
5 mei 2022 om 21:24 Normaal bestel ik altijd pita of kapsalon wat altijd in orde is. Deze keer had ik een durum besteld, helaas was dit een teleurstelling. Er zat zeer veel rode kool tussen wat het zeer sappig en doorweekt maakte. Echt een no go.
11 apr 2022 om 21:50 Zeer lekkere pita en frietjes!
12 jan 2022 om 21:13 Ik had drankje besteld maar ik heb het niet gekregen en ipv curry ketchup was het gewoon currysaus spijtig... anders was het lekker.
8 jan 2022 om 21:47 Zeer lekker en warm
6 jan 2022 om 13:58 Ik vond het niet zo goed, ik heb een uur gewacht op me bestelling, de frietjes waren echt wel nog rauw en hard, de ketchup had ook een vreemde kleur, bijna zwart, ik vond het niet lekker, jammer
3 jan 2022 om 17:02 De levering was snel, het eten was lekker, ruime porties, er werd ook rekening gehouden met de aangeduide groentjes, de levering is wel iets duurder maar voor deze prijs/kwaliteit vind ik het oké en eerlijk, ik zal hier opnieuw bestellen