SNACK TOSI

SNACK TOSI Snack Tosi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Tosi. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 21:24 Normaal bestel ik altijd pita of kapsalon wat altijd in orde is. Deze keer had ik een durum besteld, helaas was dit een teleurstelling. Er zat zeer veel rode kool tussen wat het zeer sappig en doorweekt maakte. Echt een no go.
11 apr 2022 om 21:50 Zeer lekkere pita en frietjes!
12 jan 2022 om 21:13 Ik had drankje besteld maar ik heb het niet gekregen en ipv curry ketchup was het gewoon currysaus spijtig... anders was het lekker.
8 jan 2022 om 21:47 Zeer lekker en warm
6 jan 2022 om 13:58 Ik vond het niet zo goed, ik heb een uur gewacht op me bestelling, de frietjes waren echt wel nog rauw en hard, de ketchup had ook een vreemde kleur, bijna zwart, ik vond het niet lekker, jammer
3 jan 2022 om 17:02 De levering was snel, het eten was lekker, ruime porties, er werd ook rekening gehouden met de aangeduide groentjes, de levering is wel iets duurder maar voor deze prijs/kwaliteit vind ik het oké en eerlijk, ik zal hier opnieuw bestellen
30 nov 2021 om 17:52 Ik vraag voor looksaus en cocktailsaus en ik krijg alleen look saus en ik heb twee cola zero bestel en ik heb maar één gekrijgen
13 nov 2021 om 17:52 1 uur 10 min moeten wachten op ons eten! De kebab miste smaak en de frieten waren veel te zout & slap gebakken. Het kapsalon had juist hetzelfde probleem. Het vlees mist smaak is is vrij droog. Porties zijn wel voldoende groot!
24 okt 2021 om 0:41 Lekkerste pitta van Gent!
15 okt 2021 om 17:59 Super op tijd en warm
10 okt 2021 om 7:06 Duidelijk alle groentjes besteld, enkel ajuin gekregen. Voor de rest grote portie. Tijdsaanduiding ook volledig fout...
4 sep 2021 om 11:25 Zeer lekkere pittaschotel. Warm toegekomen, veel groenten en goeie verdeling vlees-frieten-saus. Top!